29 januari 2020

Select your Top Menu from wp menus

Limburgia

Limburgia, net Cheers

De ietwat ouderen onder ons kennen de televisieserie Cheers nog wel, dé plek waar je elkaar ontmoet en waar iedereen elkaar kent: ‘Where everybody knows your name’. Zo is dat ook een beetje bij Limburgia op de Koperwiek. Drie tafeltjes, waar de krant van gisteren en vandaag liggen, waar gekeuveld wordt met een kopje koffie en een heerlijke punt Limburgse vlaai.

Elke dag vers

Paula runt de zaak met haar twee dochters Sabrina en Lindsey, een familiebedrijf dus. Iedere nacht worden er verse vlaaien aangeleverd. Die gaan de koelcel in en worden van daaruit in de etalage gezet. Je kunt één puntje kopen, of een halve taart, maar ook een doos vol met allerlei smaken. Er zijn vlaaien die glutenvrij zijn, of zonder suiker. Iedereen kan meegenieten van al dat lekkers. Heb je liever een kleine hap, dan laat je een paar donuts inpakken.

Bestellen kan altijd

Bestellen voor een speciale gelegenheid kan altijd, of dat nu gaat om een slagroom- of fototaart, alles wordt altijd op ambachtelijke wijze klaargemaakt. “De komende feestdagen springen er bij ons uit wat bestellingen betreft,” zegt Sabrina. “Kerststollen en bonbons van Leonidas zijn bijna niet aan te slepen en wij pakken het leuk in als je het weg wil geven.”

Tekst: Ronald de Vos

Bestellen kan via de mail limburgiacapelle@gmail.com of per tel: 010-4507095

Geen tijd om de bestelling te halen? Wij brengen het.
Regiobezorgservice  vanaf € 3.95

Centrumpassage 45 | 2903 HA Capelle a.d. IJssel

.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *