29 januari 2020

Select your Top Menu from wp menus

100% Voetbal

In dé ‘snoepwinkel’ voor de voetballiefhebber …

…daar zit Peter IJdo op de bank.

Als voetballer en later als trainer van de lokale voetbalclubs weet Peter waar Abraham de mosterd haalt. Eind 2014 is de winkelformule van een algemene sportwinkel (Keansport) naar een pure voetbalwinkel omgebouwd. 100% voetbal zegt genoeg, toch?

100% voetbal

100% voetbal

De stap was niet al te groot en met de opgebouwde relaties in het lokale voetbalwereldje werden al snel diverse voetbalteams aangekleed en dat breidt zich nog steeds uit. Het gaat wel anders dan vroeger. “Ook nu bedrukken we de shirts gratis met logo’s, namen van de spelers en bijzondere rugnummers. Maar vroeger had de spits van een elftal nummer 9 en de keeper nummer 1 op zijn shirt. Dat is allang verleden tijd. 100% voetbal is van nu en heeft de nieuwste voetbalschoenen en trainingspakken in de winkel op de Koperwiek.

Schoenen zijn in de loop der jaren veranderd en dat komt o.a. door het kunstgras waar nu veel clubs op spelen, maar ook door zaalvoetbal. Leer slijt te vlug op die ondergronden.

Peter: “Koop je schoenen bij 100%voetbal? We drukken je naam er gratis op! Is toch vet?”

Ben je een supporter van Bayern Munchen, Chelsea, Real Madrid, Barcelona of een andere topclub? We hebben de shirts vast op voorraad. Kom langs om te passen of…

100%voetbal Capelle a/d IJssel 
Winkelcentrum De Koperwiek
Capelle aan den IJssel
010 451 7810